Alla inlägg under januari 2009

Av Maja Holmlund - 20 januari 2009 15:39

förlåt mig jag tänkte faktist skriva i går men det glömde jag helt och hållet jag var hos olivia och såg rosa the movie, kung fu panda och färgade hået på henne. det blev skit sött! :D . men gårdagen var inte lika mysig hela tiden, just före lunch då jag skulle gå till matsalen från syslöjden så halkar jag på bron utanför. mikkiz står ungefär 7m bort och bara tittar medans jag ligger där och åmar mig (och har dessutom fastnat med foten under bron!) mikkiz närmarsig sakta och bara stirrar hon kommer inte fram till mig för ens nanna och maggan kommit ut för att se vad som hände. då kommer jag loss med hjälp av nanna och lite av mikkiz. när jag kommer in (då höll jag på att svimma, det får mig att låta som en mes ;_; )så har jag ett stort fett rött märke på röven! och mina byxor var aldeles sandiga. -_-' senare märker jag att jag fått ett blåmärke på handen också. så väldans synd om mig!


idag häde det inget speciellt så jag har inget mer att skriva om


Paolo Nutini - New Shoes (blev tipsad av janina)
Av Maja Holmlund - 18 januari 2009 13:01

i går.

satt hemma och filosoferade, tills jag skulle skicka en bild till johanna. så fick jag panik.. sheat vafan maja har du glömt kameran på ug i torsdags!! jag ringde till brynolf och hörde om han hade hittat en och sökte som en galning! den ända taken jag hade var mamma kommer bli så sur!! nu är jag dödens, men! mitt i allt ståhej så såg jag kameran som var upptryckt i ett hörn i bokhyllan och jag kunde äntligen ta det lungt. och mamma och pappa var ute på en ovanligt lång promenad tyckte jag men det visade sig att de lämmnat sparken på gården och tagit bilen till pian.. där dom spenderade typ hela dagen. min tanke var typ som pappa brukar säga till mig du vet ju var du bor, men i detta fallet var det ju NI vet ju var ni bor!! aja jag och moa katja och malin åt på pizzan och där satt vi i 2h och 15 min! ja vi var värkligen inte stressade när vi suttit där ett tag kom janina också hon hade sköp en über söt tunika/ klänning. när vi betalade maten fick vi alla var sin kulbba av han som tog betalt, skit shyrre. sen drog vi hem till mig (jag janina och moa) för att se wild child skit söt film. sen tog vi en promenad och sen hem för att sova.


pepper ann intro.  min favvor serie på disney channel tidigare

Av Maja Holmlund - 17 januari 2009 14:25

Spice Girls - Wannabe

går dagen var hel skön.

fick veta resultatet på fysik provet. VG! min reaktion var lätt snyggast

björn: här har du ditt resultat.. jag: humh....... 37........... då har jag VG!

som sagt lite seg kan jag vara ibland :P kvällen var hel gosig med film (casanova) hos janina. i kväll blire nog å se på film igen med moa och såklart janina om hon vill.

Av Maja Holmlund - 13 januari 2009 17:49

jag känner ju att jag måste skärpa mig! jag måste skriva oftare! annars är de ju inge kul!


någom som vill bli spådd för jag behöver träna på min teknik. tänker mest på att spå med taro, men annars så kan jag spå med tärningar och pendel också.


och nu har jag så gott som bestämt mig för att jag ska gå estet bild i luleå.

Av Maja Holmlund - 12 januari 2009 22:09

jag vill bara visa en till bild på mig och rickard (min kavaljer på balen)

snacka om en gäntleman! han gav mig en ros när han kom och hämtade mig!

Av Maja Holmlund - 12 januari 2009 21:49

måndag och en ny skoldag. dramatik och spännig, besvikelser osv. ja det är en vanlig skoldag för en tonåring i högstadiet |--------så---------------------| mycket (försöker visa hur mycket som kan hända på en dag) hu i dag har jag inte tängt skriva så mycket men jag ska lägga till en bild från balen på vårat gammla gäng unga för unga! wohooo vilket gäng vi är som har fixat detta! under ett och etthalft år har vi arrangerat! jag är så stålt över oss!

har i allafall gjort 2 hårband i dag på slöjden :)

Av Maja Holmlund - 11 januari 2009 13:25

åh fan vad lyckad den blev den omtalade balen, ja den har hunnit vara med på radio, tidnigen och vi har till och med gort så några i stockholm håller på att arrangera en! alla gammla medlämmar i unga för unga fick en bukett blommor av komunalrådet som tack för våra arrangemang.

som sagt det belv väldigt lyckat och alla hadde jätte fina kläder på sig, killarna hade kavaj och tejerna klänning. det var absolut hel mys!! jag hoppas det blir ett liknande arrangemang nästa år :D


// Maja Holmlund


Hot n Cold - Katy Parry

Av Maja Holmlund - 7 januari 2009 21:57

åh jag är helt frälst!! eller är det så man säger? twilight åh vilken film!! edward vilken hottie OMG! och Mamma Mia vilken gosig film!! hel skön! låtarna väcker minnen!

kom hem från luleå i dag efter ha varit där sen den 4 jan varit på rean och handlat köpte en tröja på myrorna och 9 böcker på rusta kol pennor på biltema och en klänning på H&M och 3 par glasögon på återvinningen det har varit super kul att vara där :D 


//Maja Holmlund

Ovido - Quiz & Flashcards