Alla inlägg under februari 2009

Av Maja Holmlund - 22 februari 2009 20:53

mitt tredje inlägg i dag!


det är så sjukt vad jag saknar vissa just nu!

jag saknar min syster.

jag saknar olivia.

jag saknar tove.

jag saknar mikaela.

jag saknar moa.

jag saknar nanna.

jag saknar viktor (som han var innan knarket).

jag saknar min big bro.

jag saknar bacillen.

jag saknar camilla.

jag saknar totally spieces.

jag saknar sommaren.

jag saknar rix, casper, simon, maja, katja och morat.

jag saknar!  

Av Maja Holmlund - 22 februari 2009 14:38

nu är man tillbaka efter en helg i fjällen.

det var så skönt och bara chilla och åka pulka och köra skoter och känna när det bränner lite om kinderna när man har varit ute nästan hela dagen.

jag han och vara med om ett ström avbrott!! jag fick visa min styrka genom att brotta ner min lilla kusin Anton och som pricken över i så fick han sig en slick på kinden för att visa mitt övertag! Mohahahahahah! sen spöade jag skiten ur honom i vänd 10. Mohahahahahhahaha!

puss maja

Av Maja Holmlund - 19 februari 2009 18:40

JANINA! VART HAR DIN SÖTA BLOGG TAGIT VÄGEN? ;____;


puh! jag har hittat den! no worry!


Av Maja Holmlund - 19 februari 2009 16:11

åh i dag var värsta bra dagen det kände jag redan i går! när jag kom till skolan så visade det sig att jag hade hål till halv 11 -_-' sikken osis jag kunde ju ligga hemma och sova just då! dessutom var det en rolig lektion som kastades bort pga sjuk lärare! MUSIK!!!! OMG!!! jag som sett fram i mot det! anyway så var dagen inte så dum ändå på matten fick jag en skit god apelsin, medans lindas smakade ägg enligt moa. på bilden fick jag en massa beröm över att jag är duktig på att teckna! det var kuloch höra när man är vääääldigt nöjd med bilden man just gjort! på morgonen när jag gick till skolan fick jag vääääldigt bra bilder på min kamera på arjeplogs vackra vinter landskap! jag ska ladda upp dom. men nu ska jag och handla men förhoppnings vis kommer jag skriva lite mer sen

mini arm jim = lill nörden

puss Maja

Av Maja Holmlund - 18 februari 2009 21:04

ja jag ids inte skriva om inlägget jag just skrev bara för att det blev något krux med det men i dag har jag iaf gjort kemi prov och jag tror jag klarar det.

jag har också lagt märke till att jag är besatt av att skriva i min blogg och att jag är jäkligt glad över att det är ca 15 - 20 st som läser min blogg varje dag!  inte dåligt va!?

 

puss maja

Av Maja Holmlund - 16 februari 2009 19:18

skoldagen har varit som alla andra måndagar SO, syslöjd, lunch, matte, språkval  och NO. nu har jag iaf kommit en bit på väg med min tunika med fluffiga ärmar. har lite pix från i dag :D enjoy!


 


puss maja

Av Maja Holmlund - 15 februari 2009 20:29

åh jag är så skriv sugen!

jag vill bara skriva hu underbara vänner jag har! jag är jävligt lycklig!


Olivia - en sådan man kan dö för!<3

Mikaela - dramaqeen, lite av en hyprokondiker om hon inte var det så skulle hon inte vara mikkiz. ;)

Nanna - vet allt, och om hon inte gör det har hon svårt att erkänna det. men det gör nanna så bra.

Moa - ingen kan vara mer omtänksam och samtidigt lika förvirrad. om det inte var så skulle jag bli rädd.


jag är tacksam :) ni är bättre än bra!

Av Maja Holmlund - 15 februari 2009 15:35

herregud! vad fan är det med mig! jag tror tamefasiken att jag har blivit knäpp eller är det såhära det känns? det  är ju sjukt!  aja lite förvirrad skadar ju ingen, eller? what ever.

gårdagen var skit mysig iaf! helt galet roligt dansade med ann en massa (hon dansade skit ballt). kvällen började i allafall med nanna och linda vi var så jävla snygga eller sjukt snygga. jag har kommit på att linda är sjukt lång man trodde hon hade högklackat men hon hade balerina skor på sig! jag vill också vara lång! på medan träffa vi en massa snygga mumsisar :3 (OliviaK Oliven Camilla Rebecca Mosen Mikkiz Fredrik Madde Ann fett många fler) snynd att jag bara har bilder på nanna och linda innan discot, men jag frå väll tatta lite av nanni som tog en massa pix under kvällen. olivia lånade hannas dunder häftiga party brillor och jag hade mina små fula glasögon som jag köpt på återvinningen. jag träffade sara på dansen med (min mammas kusin) det var ju ett tag sedan man träffade henne :P 

ah det var i allafall skit skoj nu längtar man till marknaden! wii :D :D 


puss Maja

Ovido - Quiz & Flashcards